Začátkem tohoto týdne rapper 50 Cent vyhlásil osobní bankrot a internetem se okamžitě začaly šířit ty nejrůznější spekulace o jeho finanční situaci.

Když někteří lidé zaslechnou nebo si přečtou slovo bankrot, tak si jej hned spojí s faktem, že dotyčná osoba už nemá prostě žádné peníze. V případě rappera a generála G-Unit je to ovšem trošku jiné a velmi daleko od pravdy. 50 Cent se během propagování nového filmu Southpaw portálu E!Online k situaci vyjádřil takto:

Beru to jako nutný krok obezřetnosti, takový krok, který by každý dobrý byznysman v dané situaci udělal. Když jste úspěšní, stáváte se terčem. Nikdo nechce být terčem. Nechci aby mě soudil každej nigga za každou blbost jenom proto, že ví, že mám spoustu peněz a zkouší to. Walt Disney nebo Donald Trump taky vyhlásili osobní bankrot když to bylo nutné. Znamená to, že jste si plně vědomi svých finančních prostředků a patřičně si je hlídáte… toto nic nemění, nic nekončí a nic nepřestává. Mám velmi dobrý “legal team”… není se čeho obávat.

Tento krok 50 Centovi nijak nebrání v působení v jeho obchodních aktivitách a hudební kariéře. Tímto rázným krokem se pouze chrání před lidmi, kteří mají zájem se na jeho osobě obohatit. Takže veškeré spekulace o tom, že je 50 Cent chudý nuzák můžou jít ze stolu.

V současné době se s rapperem soudně tahají všelijaké společnosti a osoby, které z něj zkrátka chtějí dostat nějaký ten meloun…

Všichni si například jistě vzpomeneme na nedávný beef mezi 50 Centem a Rick Rossem, při kterém se Fifty mimo jiné zasloužil i o poutavý leak sex-tape matky Rick Rossova děcka, v němž se nabízí jako holka na zavolání. Ta ho za to žaluje o 5 milionů dolarů… a to je pouze jeden z několika konkrétních případů proti kterým se rapper snaží chránit. Co 50 Cent platit nechce, to platit nemusí a taky hold nikdy nebude.

I’m stanky rich, I’ma die tryna spend this shit Southsides up in this bitch…

YouTube video

Mohlo by vás také zajímat